“Proč bych měla jíst něco, co moje tělo nedokáže zpracovat?” Takovou otázku si položila nutriční terapeutka trpící diabetem Monika Němečková, poté co následovala obecná doporučení pro pacienty s cukrovkou. Nejen že se necítila dobře, ale byla zároveň otrokem neustálého měření a výkyvů hladiny krevního cukru. Po nějaké době objevila kouzlo nízkosacharidového stravování. Jak se žije člověku s diabetem bez cukru a sacharidů? To se dozvíte v novém dílu Cukrfree Podcastu.
🎧 | SLEDUJTE CUKRFREE
https://cukrfree.cz
https://program.cukrfree.cz
https://cukrfreeshop.cz
https://www.instagram.com/cukrfree.cz
https://www.facebook.com/cukrfree.cz
https://www.instagram.com/cukrfreerecepty
https://www.facebook.com/cukrfreerecepty