Po dvou letech jsme se opět setkaly s Kamilou Chadim známou jako Chef Kamu a povídaly si o tom, co se za ty dva roky událo. O jejím životě a byznysu na Kostarice. O tom, jaké je to podnikat na druhé straně planety, jak dostupné jsou na Kostarice různé ingredience a další zboží. O tom, jak vznikala restaurace Mycelium a jakým směrem se bude Kamu s manželem posouvat dál a co plánují v Česku. A protože je to Kamu, nechyběly samozřejmě ani psychedelické látky, odpojení, napojení, vesmír, ufoni ani ceremonie 🙂 No prostě další díl plný živelné energie úspěšné šéfkuchařky Kamu!
UPOZORNĚNÍ
V rámci tohoto podcastu se objevuje tematika návykových látek, jejichž užívání s sebou může nést celou řadu rizik a cílem videa není podporovat užívání návykových látek, ale sdílet osobní zkušenost hosta (případně zprostředkovat informace týkající se možných přínosů a rizik s užíváním těchto látek spojených). Názory a zkušenosti hosta s užíváním návykových látek nejsou názory autorky podcastu.
🎧 | SLEDUJTE CUKRFREE
https://cukrfree.cz
https://program.cukrfree.cz
https://cukrfreeshop.cz
https://www.instagram.com/cukrfree
https://www.facebook.com/cukrfree.cz
https://www.instagram.com/cukrfreeshop.cz